"Měníme rok, měníme sny, měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupné, měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, ale nikdy neměníme své kamarády!" Al Capone

úterý 2. července 2013

Prázdninový režim

Tak musím říct, že prázdninový režim si fakt užívám. Klidně bych uvítala, kdyby děcka zůstala na campu do prosince. :-D Sice si nemůžu vyrazit někam dál nebo na delší dobu, protože se musím starat o dementa, o domácnost a tak, ale bez děcek je to pohodička.

Matka byla minulý týden tři dny na služebce a otec se každý den vrátil z práce až v 11 večer, takže jsem ho začala podezřívat, že má milenku. :-D Já jsem se minulý týden vydala s Kristý na nákupy, v podstatě první za tu dobu, co tu jsem. Já nevím, nikdy jsem nebyla shopaholic a raději peníze investuju do dovolené, cestování a Starbucks, než do nových hader. Každému co jeho jest, že. :-) Bohužel nastala doba, kdy jsem nové věci potřebovala, protože dovolená se blíží a neměla jsem skoro žádné letní oblečení. Tak už jsem trochu lépe vybavená. :-) Taky jsme si zašly pěkně na sushi na oběd, prostě pohodička.

A naši mi konečně poslali balíček, takže jsem zvědavá. :-) Doufám, že tento týden dorazí!

Plán na víkend, resp. na sobotu, zněl pracovat na projektu do školy. Nakonec jsem to nějak dala dokupy a večer pak přijela Ráďa, že u mě bude spát. Tak jsme zašly do čínské na večeři i s Kristý a Verčou a pak že si koupíme pivko a půjdeme brzo spát. Haha ... tak asi ne. :-D Vypily jsme každá dvě pivka a že se půjdeme projít, tak nakonec jsme zakempily u jezera a prokecaly tam asi dvě hodiny. A nakonec jsem tady ještě našla nějaké zbytky vína v ledničce, tak jsme to dopily. Spaly jsme asi 3 hodiny a do školy jsem šla ještě pod vlivem. :-D




Včera jsem měla šok hned po ránu. Vstávala jsem něco po osmé a najednou slyším řvát tatíka: Mikejlaaaaaaaaa. Tak jsem se lekla, co jsem posrala, když den pomalu ještě ani nezačal. :D Vtip byl v tom, že mu nenastartovalo auto, tak potřeboval hodit na nádraží. A pak že zavolá do servisu a dá mi vědět co a jak. Takže oni dojeli, auto odtáhli a já jela s nimi. A oni mi pak vraceli klíčky a já říkám, jestli je vše OK, nic víc nepotřebují a já teda pojedu.. A že jo a ozvou se až jak budou něco vědět. Ani ne za pět minut mi volá tatík, že jsem jim tam nenechala klíčky, že se musím vrátit. Tak já nevím, jestli jsou dementní, ještě se jich třikrát ptám, jestli mají vše, co potřebují. :-D Každopádně auto už je v cajku, prý mu akorát vyměnili baterku.

Tento týden bude ještě větší leháro než ten minulý. Jelikož je ve čtvrtek 4. července, tedy Independence Day, tak rodiče jedou někam pryč už dnes večer a vrací se až v neděli. A dokonce i psa dají pryč. Tak uvidím, co podnikneme, bavily jsme se o 6 Flags v NJ, což je zábavní park asi hodinu a půl cesty odsud, nebo asi 45 minut odsud je národní park. No uvidíme. :-)

A v neděli to bude přesně půl roku, co jsem tady. Neuvěřitelně to letí. Na jednu stranu se těším domů, na druhou se mi odsud nechce. Tak to bude ještě zajímavé, mám tak tři měsíce na to se rozhodnout, jestli chci program ukončit, nebo prodloužit.

Update:

Tak jsem dneska vyzjistila číslo zásilky a čekalo na mě milé překvapení. :-)



Tak snad mi ho brzo doručí před dveře! :-)

2 komentáře: