"Měníme rok, měníme sny, měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupné, měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, ale nikdy neměníme své kamarády!" Al Capone

středa 23. ledna 2013

Jedeme dál

Předně bych chtěla říct, že to je občas docela hard time a do práce snů má tato daleko asi jako ... Doplňte si. :D Ale řekla bych, že z toho vyjdu jako silnější osoba a určitě se nehodlám vzdávat. Takže tati, už se Ti nepodaří mě tak snadno rozbrečet, zvykej si na to. :D

Včera jsme tady měli s host matkou takový menší spor ohledně stlaní. Já jsem povinna starat se o děcka, ale jelikož bývalá au pair stlala i postel rodičů a oni si na tento komfort jaksi zvykli, vyžadují ho. OK, já se přes den zrovna nenadřu, když jsou děcka ve škole, a pár minut navíc, které tím strávím, mě taky nezabije. Ale ona včera přišla a že jako jestli jsem ustlala. Říkám, že ano. A ona, ať jí to jdu teda ukázat a že takhle si nepředstavuje ustlanou postel. Wtf? No musela jsem se držet, abych nevybuchla na místě, ale tak nějak snad nakonec pochopila, že tohle opravdu nemám v popisu práce. Pro jistotu jsem jí (vlastně ne já, ale Ráďa - děkuji :-*) dohledala odstavec v pravidlech, kde se jasně píše, že se mám starat výhradně o děti. Nejvíc mě asi dostal fakt, že ona za mnou přišla a nadřazeným, arogantním stylem se mě ptala, jestli jako vůbec vím, jak ustlat postel. Ne, nevím, my v Evropě se totiž přikrýváme listím. Každopádně dneska už snad OK, ani jedna jsme se k tomu už více nevyjadřovaly, i když dusno teda ve vzduchu cítit bylo.

Ale! Abych nebyla jen negativní. O víkendu se doufám poprvé (pokud nepočítám ten výlet na školení) podívám do NYC. Dále doufám, že nám v únoru vyjde víkendový výlet do DC - to záleží na tom, zda se nám podaří sjednotit víkend off, v plánu je zápas NBA a našla jsem i docela levné lístky na NHL. A pokud jsem to správně pochopila, jeden víkend v únoru bude rodina někde pryč - netuším kde, mně se tady totiž jaksi nic neříká :D - takže to vidím na nějaký ten sleepover a party. Už si fakt nutně potřebuju dát pivo! :D Jistý plán říká koupit si paklík, papírový sáček a jít si s tím sednout do Central parku ... romantika, že? :D Ale na to je zatím trochu zima, bohužel... :-))

Každopádně, dál asi budu pokračovat v trochu osobnějším duchu, takže koho to nezajímá, nemusíte čtením ztrácet čas. :-)

Mám nového stálého čtenáře, který si prý už nenechá uniknout ani řádku! :) No to jsem zvědavá, tedy ... :-)) každopádně děkuji! :-)*

A dále přeji dobrou chuť Elišce, která má můj blog jako společnost ke snídani. :-)) Doufám, že mě tentokrát aspoň pochválíš, že se u snídaně nenudíš! :D

Doufám, že se všichni máte skvěle! Posílám pozdravy! :)

8 komentářů:

  1. Neboj se ... neunikne. (-:

    OdpovědětVymazat
  2. Tedy, toto začíná ;) držím palce ...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Míšo,
    a co takhle založit odbory a zorganizovat stávku ať buržoust vidí, že dělnická třída nespí? PRÁCI STROJŮM, CHLÉB DĚLNÍKŮM!!!
    A nebo něco z druhého šuplíků:
    do ruky, která tě živí, se nekouše!

    p.s. kdyby se tu vyskytla chyba tak za to může Bára, která mě furt opravuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska jsem teda mimořádně jedla v kuchyni a ne u kompu, takže mi trochu trvalo, než jsem si to tu přečetla :D ale dík, že mi obstaráváš ranní zábavu :D piš dál!! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Míšo,

    tvůj blog čtu také pravidelně :) a moc se mi líbí. Pokud mi vyjde vízuma nic se nepokazí, tak v dubnu přijedu do DC a to bys pak mohla přespávat u mě :))))

    Piš dál, taky všechno hltám.

    Je dobře, že jsi své hm hned řekla, co se ti nelíbí. Stlát postele jim teda fakt nemusíš XD

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj! Děkuji moc za komentář, hrozně mě těší, když vidím, že to má třeba i trochu smysl a nepíšu jen tak do větru, že to někoho opravdu zajímá. :-) Už máš match s rodinkou? :)

    Jinak já si na rodinu opravdu jinak stěžovat nemůžu. I když samozřejmě mouchy by se najít daly, ale holt nic není dokonalé a člověk musí hledat kompromisy. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Má to vetší než jen trochu smysl!!!
    Vždycky si říkám, že v tom nejsem sama a zahřeje mě to u srdce :)

    Mám match, budu bydlet ve Washingtonu DC :)

    Píšu si s jejich nynější au pair, která je ze Sloneska, takže komunikace skvělá a jak tak vidím, tak jsou ok, ale taky mají své mouchy jako všichni :)))

    OdpovědětVymazat