"Měníme rok, měníme sny, měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupné, měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, ale nikdy neměníme své kamarády!" Al Capone

čtvrtek 1. listopadu 2012

Rodina č. 2 - Burlingame, California

Tak se mi v noci na dnešek ozvala druhá rodina. Resp. jedná se o single mum se třemi dětmi - 14letou slečnou a dvěma kluky, kterým je 12 a 7. Takže věk se mi zdá super, všichni chodí do školy a lokalita naprosto úžasná, 30 minut vlakem do San Francisca a prý bydlí jen blok od train station. :-)

Zatím toho o rodině bohužel moc nevím , protože se mi sice objevili na roomu, ale neposlali mail. I když úvodní dopis, co má rodina v profilu, je docela obsáhlý. Nevím, zda bych děti do školy vozila, nebo jezdí autobusem či chodí pěšky. Jinak jsou prý hrozně busy, děti mají spoustu zájmů, rády tráví svůj čas s kamarády, sportují, malují, jsou kreativní, o víkendu podnikají různé aktivity. Kluci prý se chovají jako gentlemani "most of the time". Haha. :D Ale zdá se, že jsou docela vychované, protože HM psala, že je odpoledne třeba dohlídnout na jejich úkoly a na to, zda si udělaly ostatní povinnosti, protože prý je vede k tomu, aby pomáhaly okolo domu, uklízely si po sobě a tak, z čehož se rády vyvlíknou. :-) Takže hledá někoho gentle, but firm. No a prý kromě starosti o děti hledá někoho, kdo by jí pomáhal občas s nákupem, praním, úklidem dětských pokojů ... tak nevím, jak to myslí, samozřejmě nemám s tím problém, ale uklízet celý barák jim taky nehodlám. : ))

Jak říkám, zatím toho o nich moc nevím, resp. o nich jsem se toho dozvěděla dost a mají v profilu i fotky, dětičky jsou moc roztomilé, ale na schedule, rules, případně nějaké výhody typu auto, se teprve musím vyptat. Psala jsem HM ráno mail, ale zatím se neozvala, doufám, že kvůli časovému posunu, ne proto, že nechce. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat