"Měníme rok, měníme sny, měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupné, měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, ale nikdy neměníme své kamarády!" Al Capone

neděle 28. října 2012

1. skype s rodinkou z New Rochelle, NY

Poslušně hlásím, že jsem nervově nezkolabovala a hovor snad celkem i zvládla. Nejdřív mi HM psala, že nestíhají, tak se asi o hodinku zpozdí a když jsem se dočkala, tak pro změnu blblo internetové spojení, takže jsme absolutně nemohli skypovat. Nakonec to dopadlo tak, že mi Sari volala na mobil a hovor trval asi 20 minut.

Jejich jediná otázka byla, jak moc dobrá jsem řidička, jelikož holky už jsou velké, takže je potřeba je hlavně vozit do školy, ze školy a na různé kroužky a další aktivity. Tak jsem se vychválila. :-) Jinak já se ptala právě na ty různé jejich aktivity, hodně sportují a jsou společenské, což se mi líbí, hrozně sympatická rodina a prý spolu holky hodně dobře vycházejí. Doufám, že se jim taky líbím - HM říkala, že ano a chválila mi angličtinu, prý kde jsem se ji tak dobře naučila. Když jsem řekla, že jen ve škole, tak říkala, že prý musím být "very smart". :)) Jejich nynější au-pair končí v lednu, ideální by pro ně bylo, abych letěla hned první týden v lednu, což by bylo super, a prý se s ní můžu i kontaktovat. Auto bych k dispozici měla nejen v pracovní době, ale i pro svoje potřeby, což se mi taky líbí. Ještě očekávám, že mi mailem pošle schedule. Jo a mají psa, prý něco mezi bišonkem a pudlem. :-))

Tak jsem zvědavá, je to sice první rodina, ale zatím jsem nenašla žádnou chybu. Uvidíme, jak bude probíhat další kontakt, budu vás informovat. :-)

Update: Tak schedule se mi taky líbí ... ráno kolem 7:15 odvoz holek do školy (předtím je vzbudit, nachystat snídani a svačinu), rodiče odcházejí taky zhruba tou dobou... Pak bych měla volno až do 3 pm, kdy končí škola starší ze slečen, mladší mívá prý nějaké kroužky, tak končí většinou až v 5 pm. Mezitím bych jen musela venčit jejich psa. A večer dohlídnout, jestli mají úkoly a udělat nějakou večeři. Rodiče se vrací kolem sedmé večer a prý kolem půl osmé společně večeří - jsem prý zvaná, ale účastnit se večeře nemusím. Měla bych vlastní auto a vlastní koupelnu, víkendy volné, pokud bych nehlídala, když by si rodiče chtěli vyjít sami bez dětí. 

Ještě jsem nemluvila s jejich au pair, pokud vím, tak by to měla být Češka, ale ve FB skupině jsem nikoho takového nenašla. :-) A teď se neozývají, ale HM mě varovala, že budou nejspíš bez power, protože bydlí fakt docela blízko pobřeží a NYC, kde řádila Sandy ... 

2 komentáře: