"Měníme rok, měníme sny, měníme touhy, měníme názory, měníme požadavky na výkupné, měníme partnerky, měníme auta, měníme zásobníky, ale nikdy neměníme své kamarády!" Al Capone

úterý 6. listopadu 2012

MATCH !!! : )

Pořád tomu nějak nemůžu uvěřit. :-) Ještě včera jsme si s HM vyměnily pár mailů, měla jsem nějaké dotazy ... a v podstatě už z těch mailů vyplynulo, že mě chtějí. Tak jsem jí ráno napsala, že jsem rozhodně pro a teď odpoledne mi potvrdila, že už o match zažádala u APC. Letím 7.1.2013 a mým novým domovem se stane město New Rochelle, stát New York.

Zatím mě napadla jedna myšlenka: babička mě zabije. Nebyla nadšená, nejradši by měla všechny pohromadě v jednom baráku, ale já ji pořád tak nějak ujišťovala, že se zatím ještě nic neděje... Úplně se jí bojím říct, že teď je to už jakože fakt.

Každopádně mi to zatím ještě asi nedošlo. Že tady fakt nechám všechny a všechno a pustím se do světa, sama a na vlastní pěst. Tak uvidíme, jak se s tím poperu. :-)



5 komentářů:

  1. A s kým ses teda dohodla? S těmi z NY? Tam bude šílené množství lidí. Přeju ti to. Ale myslím, že bys měla zvolnit s tím optimismem. Mě to přešlo velmi rychle po příletu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vidíš, já jsem blbá, jsem to tam nenapsala.. Ano, NY. Já vím, zatím jsem ze všeho hrozně nadšená a je mi jasné, že to procházka růžovým sadem nebude ani náhodou a může se stát cokoliv, ale jak říkám, zatím mi to moc nedochází a uvidíme, co bude. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj Miško, babi to zvládne. Víš, že jí dělám každodenní oporu :D. Jojo, už jsem jediná, kdo tu opravdu zůstává, to je hrozné. Úděl nejmladšího. Každopádně jsem ráda, že jsi ráda. Pak to přijď oslavit, mamča bude mít radost (Tenhle tvůj blog našel brácha, já nic, já muzikant).
    Doufám, že to všechno bude tak růžové, jak se zatím na první pohled zdá, a že zažiješ skvělý rok. :) Jen nezapomínej, že kdo se moc těší, ten se taky může nehezky zklamat.
    Měj se krásně, s pozdravem,
    Barča ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ahoj Baru. Ty jo, ten Tvůj brácha je detektiv jak sviňa. :D Každopádně moc díky za podporu, určitě to bude těžké, ale těším se. Holt je to i o štěstí, po telefonu člověk nemůže poznat úplnou povahu člověka, ale doufám, že jsem si vybrala dobře. :-)
    Jinak neboj, však maturitu máš za chvíli a kdo ví, kam Tě to potáhne. Užívej bezstarostného mládí. :D A babičce musím vysvětlit, že existují věci jako skype a zůstaneme v kontaktu. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hodně štěstí. Já jí ještě nevysvětlila ani existenci internetu...

    OdpovědětVymazat